Vélemények

Amit rólunk mondtak

Madár Veronika színésznő
Nagyon szeretem a doktornőt, mert mindig őszinte, kedves, alapos, csak olyan kezelést javasol, ami maximálisan egyénre szabott és a természetességre törekszik! Mindig jó hangulatban érkezem és távozom, ez a rendelő légkörének és az asszisztenseknek is köszönhető! Jó érzés tükörbe nézni, mert 1-1 kezelés után valóban önmagamat látom a viszont, csak egy kipihentebb, fiatalosabb verzióban. Lassan 3 éve járok Anikó doktornőhöz és mindenkinek őszintén és szeretettel ajánlom!Pásztor Anna, Anna and the Barbies énekesnője
Kevés olyan orvoslással kapcsolatos hely van, ahova az ember önként és dalolva jár. A Dermacentert egészen véletlenszerűen böngésztem ki a világhálóról. Csöndes budai rendelő, harsány reklámok és retusált képek nélkül, visszafogott árakon ígér és szolgáltat világszínvonalú kezeléseket szakképzett, rendkívül közvetlen és meglepően jó humorú orvosokkal és személyzettel. A bőrgyógyászati rutinvizsgálat avagy szépészeti beavatkozások iránt érdeklődőknek egyaránt ajánlom a Dermacentert!


Détár Enikő, színésznő
Az időt megállítani sajnos nem lehet, de fékezni egy kicsit igen. Az a fránya gravitáció ráadásul mindünkre hat. Szeretem, ahogy Anikó (Dr. Kiss Anikó) segít és ezt túlzások nélkül teszi velem.

Kiváló szakmai munka, magasszínvonal és mindig remek hangulat. Lassan nincs olyan barátnőm akit ne hoztam volna ide:) Dr. B.A.

Minden alkalommal, amikor hazalátogatok külföldről, egyik első utam a Dermacenterbe vezet. Anikóban maximálisan megbízom, hogy nála tuti megszépülök, Zsófi meg kedves és érdeklődő, nagyon szeretek visszajárni:) Adri

Sok éves időszakos látogatásaim a legkellemesebb orvos-páciens élménykörbe tartoznak. Jókedvű, profi, rugalmas és betegközpontú hozzáállás/ ellátás. Mindig jó hangulatban távozom. Barbara Bo

Anikó mindig a természetes szépség elérésére törekszik. Simkó Gina, fitness modell világbajnok


Hosszú évek óta járok a klinikára! Minden életszakaszban, minden problémára megkapom a professzionális, hatékony „segítséget”. Mindezt türelmes, kedves, jó hangulatú környezetben. T.I.

Anikóval 10 éve tartom rendszeresen a kapcsolatot, megnyugtató profizmussal és józan kedvességgel tartja karban az arcbőröm állapotát. Bármely kérdéssel bizalommal fordulok hozzá, tudom, hogy a javasolt megoldások optimális eredményt garantálnak. Csak ajánlani tudom. M.T.

Választásomban közre játszott a türelmes orvosi hozzáállás, problémamegoldásra való hajlam és szakértelem, a doktornő és a személyzet közvetlen stílusa és humora. K.A.

Egy kedves ismerősömtől hallottam a doktornőről. Mondta, hogy kedves, rugalmas, profi és kedvező árakon dolgozik - és valóban így is van. Nagyon meg vagyok elégedve mindennel, amit itt kaptam, bárcsak minden orvos és minden asszisztens ilyen kedves és szakértő lenne. Szűcs Anikó

Úgy gondolom, hogy 40 felett fontos, hogy külsőleg és belsőleg is harmóniában éljünk önmagunkkal. Sok gondolkodás és gyors elhatározás után egy barátnőm javaslatára jutottam el Anikóhoz.
Szike nélkül az arckarakterem megtartásával szerettem volna kicsit megújulni. A kezelés után pár héttel sok barátnőm megjegyezte, hogy milyen jól nézek ki, ki vagyok simulva. Ennél több visszajelzésre nem is volt szükségem. Mindenképpen érdemes volt és már nem is mondok le róla többet. K.I.
1

Emailben kérdezne?

Szeretné, hogy visszahívjuk?


SPECIALITÁSUNK A FIATALOSAN FESZES, EGÉSZSÉGES BŐRCopyrights © 2016 Terrasoft Alfa Kft. | Template by W3layouts