Mikrotűs RF-feszesítés

A mikrotűs RF kezelés az egyik legnépszerűbb kezelésünk

Pásztor Anna is kipróbálta és azóta is az egyik kedvenc kezelése

Mire jó a kezelés?

Teljes bőrstruktúra javító kezelésről van szó. A kezelés hatására feszesebb, teltebb, ránctalanabb bőrt kapunk. Ennek a kezelésnek a hatékonysága majdnem felér egy frakcionált lézeres kezeléssel, viszont 1 napos gyógyulási idő után, gyakorlatilag nyoma sincs a kezelésnek, a mélyben azonban elkezdődik egy új bőr felépítése. A végeredmény a bőr saját regenerációs képességétől függ, ezért 55-60 éves korig számíthatunk látványosabb eredményre. Általában 3 kezdő kezelés szükséges és évente egy ismétlő, hogy az elért eredményt meg is tartsuk.


Kezelhető problémák:

- kicsi, finom ráncok
- szemek környékén lévő pici ráncok
- tág pórusok
- pattanás után visszamaradó hegek
- általános bőrfrissítés


Milyen területek kezelhetők vele?

- arcbőr
- nyak
- dekoltázs
- striák


Mitől más a mikrotűs eljárás mint a többi bőrfelszínen keresztül ható eljárások?

Az eljárás lényegét a mikrotűk jelentik. Minden bőrfeszesítő, struktúra javító eljárásnak az az alapja, hogy vagy a bőrfelszínt megsértve vagy a bőrfelszínt érintetlenül hagyva elérjük a kollagénrost hálózatot, azon mechanikusan (pl. dermaroller) vagy hővel (pl. RF, lézer, infravörös fény stb.) sérülést ejtsünk. A sérült kollagénrostokat a szervezet kicserélni, ezáltal új, nagy vízmegkötő képességű hálózatot hoz létre, azaz fiatalabb bőrt kapunk. A bőrfelszínt megsértő eljárások hátránya a hosszabb gyógyulási idő, ami még sajnos a frakcionált lézernél is fennáll. A bőrfelszínt nem sértő eljárások hátránya, hogy mivel a felszínen keresztül adjuk le a hőt, ezért nagyon kell vigyázni a sugárzás hőmérsékletére, hiszen a felszín nem éghet meg, de a mélyben el kellene érnünk legalább 55 C fokot. Ezt a hőmérséklet különbséget nehéz legyőzni, ami viszont a kezelés hatékonyságának rovására mehet.

A mikrotűs technikának köszönhetően a kevés idővel rendelkezők számára is új lehetőség nyílt az igazán hatékony feszesítő eljárások igénybevételére.Hogyan zajlik a kezelés?

Kezelés előtt felteszünk egy érzéstelenítő krémet. A hatóidő, kb. 30 perc letelte után elkezdjük a kezelést. A kezelés ideje a terület nagyságától függ, egy arc kb. 20-30 perc, kisebb energia alkalmazásánál gyakorlatilag fájdalommentes, az igazán hatékony energiánál viszont meleg-égő érzés tapasztalható..

Tűvel átszúrjuk a bőr felszínét, ezáltal fél nap alatt nyom nélkül gyógyuló sebeket ejtünk, majd a tűk alján, a bőr mélyén leadjuk a rádiófrekvenciát. Ezáltal a mélyben elértük a kívánatos 55 C fokot és a felszínt szinte érintetlenül hagytuk.

A kezelés után a megduzzadt bőrt kb. 10 percig hűtjük, majd egy nyugtató krémet kenünk fel. Önnek az otthonában is használnia kell a krémet pl. Alsolt vagy Bepanthen Pluszt még aznap, ha duzzadtabb a terület akkor másnap is, majd visszatérhet a saját hidratáló krémjéhez. Minden kezeléshez új kezelőfejet használunk.

Árak


Minden arckezeléshez peptides biorevitalizációs arcmaszkot kap a kezelés után ajándékba

Arc: 120 000 Ft
Nyak: 60 000 Ft
Dekoltázs: 60 000 Ft
Arc+Nyak: 150 000 Ft
Arc+Nyak+ Dekoltázs: 180 000 Ft
Testen: kb. 2 tenyérnyi terület 100 000 Ft

Amennyiben szeretne bejelentkezni vagy kérdése van hívjon minket!

Várjuk rendelésünkön! +36 (30) 942-5544


Pásztor Anna kedvenc kezelése
Pásztor Anna, az Anna and the barbie's énekesnője, Star Academy mentora

Amikor bolondozunk...

...amikor kezelünk
1

Emailben kérdezne?

Szeretné, hogy visszahívjuk?


SPECIALITÁSUNK A FIATALOSAN FESZES, EGÉSZSÉGES BŐRCopyrights © 2016 Terrasoft Alfa Kft. | Template by W3layouts