Akció!


Alakformálás, HIEMT kezelés bevezető áron, négy alkalmas bérletben: egy területen 120 000,- Ft, két területen 160 000,- Ft

Alakformálás HIEMT Új!

HIEMT, mit is jelent?

High Intensity Elektro-Magnetic Technology (HIEMT)
Electro Muscle Stimulation (EMS)
Radio Frequency (RF)
A gép a 3 technológiát egyesiti. A HIEMT és az EMS az izomösszehúzódásért felelős, az RF pedig a bőr feszesítéséért.


Miben új ez a technológia?

Az izomerő növelésére elektromos árammal történő izomfeszesítés létezett eddig. Feltehetően sokak számára ismert, amikor kis tapadókorongokat helyeztek az izmok fölé és izomösszehúzódást idézett elő. Aki megtapasztalta már az elektromos áram okozta izomösszehúzódást, az azonnal érezni fogja a különbséget. A mágnesen tér egy teljes, nagy izomtömeget megmozgató hatást hoz létre.

2018-ban mutatták be Amerikában ezt a technológiát először, HIFEM néven. Az amerikai FDA jóváhagyta, hogy javítja az izmok tónusát illetve erősítik azt. Természetesen más cégek is elkezdték ezzel a technológiával kifejleszteni a saját gépüket. Így a kezelések már jóval barátibb áron elérhetővé váltak mindenki számára.


Hogyan hat?

A technológia lényege, hogy az elektromágneses tér hatására az izmok összehúzódnak, ezáltal tónusuk fokozódik, a szupramaximális izomösszehúzódás következtében pedig a zsírszövetben beindul egy zsírbontó folyamat. Az elektromágneses térerő nagysága meghatározó a hatékonyság szempontjából. A lényeg, hogy kezeléskor többféle inger éri a területet. Többnyire ütögető érzéssel kezdődik, majd egy igen erőteljes izomösszehúzódást érez. A kezelés egyáltalán nem fáj, viszonylag kényelmesen fekszik egész idő alatt.


Milyen területek kezelhetők vele?

A kezelés elsősorban az izom tónusának fokozására alkalmas. Jól alkalmazható a fenék, felkar, comb és has izmainak feszesítésére. A kezelt területen az izomtömeg növekszik, a zsír mennyisége csökken, a bőr minősége javul. Nem alkalmas fogyasztó kezelésre, súlycsökkentés nem érhető el vele.

A géphez csatlakoztatható inkontinencia kezelésére alkalmas eszköz. Ez egy kis ülőke, melyre ráülve a medence izmait kényszeríti izomösszehúzódásra. Az intim tornához hasonló eredmény érhető el vele. Többnyire 6 alkalom szükséges, hetente 2. Az állapot súlyosságától függően a kezelés száma lehet több, kevesebb. Nagyon jó kiegészítője lehet a lézeres inkontinencia kezelésnek.

Inkontinencia kezelése lézerrel - kattintson ide
Egyszerre maximum 4 terület kezelhető vele, 30 percen keresztül. Hetente 2 kezelés javasolt a megfelelő hatékonysághoz és minimum 4 szükséges. A teljes hatás kialakulásához az utolsó kezelést követően még legalább 4 hétnek kell eltelnie. Amennyiben nem éri el a kívánt eredményt, úgy a kezelések ismételhetők. 4 kezelés után az elért eredmény kb. 6 hónapig marad fent. 2-3 havonta 1 kezeléssel fenntartható az eredmény.

A kezelés alkalmas a saját edzés kiegészítésére is, különösen azokon a területeken ahol nem tudja elérni a kívánt eredményt.

A kezelés alatt, amennyiben csak a mágneses tér munkája szükséges, viselheti a saját ruháját (mely legyen vékony, kényelmes). Amennyiben RF és EMS is szükséges, akkor közvetlenül a bőrre kell helyezni az eszközt. Ebben az esetben, ritkán bőrirritáció fordulhat elő a kezelt területen, egyéni érzékenységtől függően.

Kik nem kezelhetők?

-várandósak -akinek elektromos eszköz van beültetve a testébe pl. szívritmus szabályozó
-szívbetegek, kezeletlen magasvérnyomással küzdők, ismert aorta, artéria rendellenessége van
-agyvérzésük volt, súlyos keringési elégtelenségük van
-súlyos máj, vesebetegség, epilepszia esetén


Milyen óvintézkedésekre van szükség?

Kezelés előtt 1 órával már nem szabad enni, inni. Kezelés után viszont javasolt a bőséges folyadék fogyasztása.

Elektronikus eszköz nem lehet a testben pl. szívritmus szabályozó.

Közvetlenül kezelés előtt javasolt minden elektronikus eszközt távolabb tenni, illetve a fém ékszereket eltávolítani.

A kezelés ára

Négy alkalmas bérletben egy területen 160 000,- Ft, két területen 200 000,- Ft. Minden további kezelés 40, illetve 50 000,- Ft
A bérlet négy hónapig érvényes
Egy kezelés 30 percig tart
Hetente 2 kezelés javasolt
Az árak alkalmanként értendőek.

Bevezető áron, négy alkalmas bérletben: egy területen 120 000,- Ft, két területen 160 000,- Ft


Amennyiben szeretné kipróbálni, a következő telefonszámon tud időpontot kérni: +36 (30) 942-5544


1

Emailben kérdezne?

Szeretné, hogy visszahívjuk?


SPECIALITÁSUNK A FIATALOSAN FESZES, EGÉSZSÉGES BŐRCopyrights © 2016 Terrasoft Alfa Kft. | Template by W3layouts