Fájdalommentes szőrtelenítés

Tartós, E-light szőrtelenítés

Szőr legyen, ne legyen? Mennyi legyen?

Napjainkban a szőrtelenség a jólápoltság része. Hölgyeknél a szőrös láb, hónalj, bikinivonal gyakorlatilag megengedhetetlen. Az elmúlt néhány év ismét változást hozott ezen a területen, egyre kevesebb szőr engedhető meg a testen. Nagyon sokan igénylik az intim területen való kisebb-nagyobb szőrtelenítést, sőt már az urakat is elérte ez a trend.

A húszas-harmincas éveikben járó férfiaktól is egyre inkább elvárás a kevesebb szőr a háton, hason, vállakon, illetve náluk is gyakran merül fel igényként az intim terület szőrtelensége. Szerencsére a férfiak lábán még lehet szőr.

Szőrtelenítő módszerek

Számos megoldás létezik a tartós szőrtelenség elérésére.A leghatékonyabb megoldások a fényalapú kezelések.
A fényalapú kezelések közé tartozik az IPL, E-light, lézer technológiával végzett eljárások.

Mindegyik nagyon jó hatékonysággal alkalmazható. A hatékonyság számos paramétertől függ. Egyfajta technológián belül is igen nagyok az eltérések. Klinikánkon használtunk dióda lézert, E-light gépet.

Nekünk a jelenleg használt E-light technológia vált be eddig a legjobban. Minimális fájdalommal jár, gyors, 1-2 kezelés után már látványos a változás. A dióda lézertől nem kaptunk ilyen eredményt.

Valóban fájdalommentes?

Mivel meleg fénnyel dolgozunk, azért érezni lehet a kezelést, de nagyon jól viselhető. A korábbi módszerekhez képest nagyságrendekkel kellemesebb a kezelés. Enyhe égő érzést tapasztal, ami tovább csökkenthető hűtéssel. Persze itt is elmondható, hogy nagyon nagyok az egyéni különbségek. Van aki alig érzi, van akinek ez is sok.

Milyen szőrzet alkalmas E-light szőrtelenítésre?

Minden fény elnyelődésen alapuló gép energiája pigmentben nyelődik el, ezért csakis barna illetve az annál sötétebb szőr kezelhető. Az ősz illetve szőke szálak növekedését nem képesek megakadályozni. Minél világosabb a bőr és sötétebb a szőr annál gyorsabb és tökéletesebb eredményt kapunk.

Hogyan hatnak a fényalapú szőrtelenítési technológiák?

A fény energiája közvetlenül a szőrtüsző alján található növekedési sejtek és a szőrszál pigmentjében nyelődik el. A fény energiája felmelegíti a sejteket, ezáltal a szőr növekedése lelassul, majd lassan elpusztul a szőrtüsző. Egyszeri kezeléssel nem pusztíthatók el a sejtek, ezért 4-6-8 hetente ismételni kell a kezeléseket, attól függően, hogy a testnek mely részén találhatók a nemkívánatos szőrszálak.

Tartós vagy végleges a szőrtelenség?

Amennyiben a teljes sorozatot végigcsinálják (a szőr kb. 90-95 %-a kihullik), akkor átlagosan évente egy ismétlő kezeléssel tartóssá tehető a szőrtelenség, és egy idő után már véglegessé válik. A férfiaknál a szőrtelenség állapota nehezebben érhető el mint a nőknél, ugyanis a tesztoszteron mint férfi hormon, erőteljesen hat a szőr növekedésére, ezáltal ellenünk dolgozik. Férfiaknál gyakran több kezelés szükséges, és az évenkénti ismétlő kezelések is fontosak. Átlagosan 6-8 kezelés szükséges.

1-2 db kezelés is hatékony?

Amennyiben valakinek csak 1 vagy 2 kezelésre van lehetősége, annak is van értelme. A E-light kezelések során lassan elpusztulnak a szőr növekedéséért felelős sejtek, egyre kevesebb és vékonyabb szőr fog nőni. Tehát ha valaki csak 1-2-szer tudja kezeltetni magát, akkor a maradék szőrből kevesebb lesz, vékonyabb szőrszálak nőnek, ezek a kis szálacskák már kevésbé hajlamosak visszakunkorodni a bőrbe, összességében kellemesebbé válik a helyzet, bár a kinövő szőrszálakat továbbra is el kell távolítani egyéb módszerrel.

Mely területeken végzünk kezelést?

Bárhol ahol szeretné, nőknek és férfiaknak egyaránt.

Teendők szőrtelenítés előtt-után!

Szőrtelenítés előtt 1 hónappal napozás, szoláriumozás nem javasolt. A gyantázást, epilálást abba kell hagyni, csak borotva vagy szőrtelenítő krémek használhatók a kezelés előtt 1 hónappal és végig az egész folyamat alatt (az arcon is!). Amennyiben továbbra is tépkedi szőrt, az átlagosnál több kezelésre van szükség. Közvetlenül a kezelés előtti napon le kell borotválni a szőrt, és ha nem volt előtte konzultáció, akkor minden területen meg kell hagyni 5-6 szál szőrt, hogy lássuk a szőr típusát, így meg tudjuk határozni a leghatékonyabb kezeléshez szükséges paramétereket. A hosszúra hagyott szőrök rontják a kezelés hatékonyságát.

A szőrtelenítés után nyugtató krém használata javasolt, esetleg erőteljesebb szöveti reakció esetén otthoni hűtés is szükséges lehet.

Szőrtelenítés árak

(a feltüntetett árak a terület nagyságának függvényében változhatnak)

Bajusz
15
000,- Ft
Áll
15
000,- Ft
Orca
15
000,- Ft
Pajesz
15
000,- Ft
Teljes arc 30 000,- Ft
     
Hónalj 25 000,- Ft
Bikini vonal (kicsi) 25 000,- Ft
Bikini vonal (nagy) 30 000,- Ft
Intim terület + bikini (nő) 40 000,- Ft
Intim terület (férfi) 45 000,- Ft
Bikini (kicsi) + hónalj 45 000,- Ft
     
Nyak 20 000,- Ft
Váll 25 000,- Ft
Felkar 25 000,- Ft
Alkar 30 000,- Ft
Teljes kar 50 000,- Ft
     
Mellkas 30 - 40.000,- Ft
Has 20 - 40.000,- Ft
Hát 40 - 60.000,- Ft
Far 20 - 30 000,- Ft
     
Lábszár 35 - 45.000,- Ft
Comb 45 - 55.000,- Ft
Teljes láb 70 - 90.000,- Ft

Várjuk rendelésünkön! +36 (30) 942-5544
1

Emailben kérdezne?

Szeretné, hogy visszahívjuk?


SPECIALITÁSUNK A FIATALOSAN FESZES, EGÉSZSÉGES BŐRCopyrights © 2016 Terrasoft Alfa Kft. | Template by W3layouts