Frakcionált lézer

A bőr minden rétegét megújítja a frakcionált lézer kezelés.


Ez az egyik legújabb lézeres arcfiatalító eljárás, mely lényegesen hatékonyabb, látványosabb eredményt produkál mint a bőr megsértése nélkül ható lézerek, viszont sokkal kevesebb szövődménye van mint egy teljes lézeres hámlasztásos kezelésnek. Az eddigiekből is kitűnik, hogy sikerült egy olyan lézeres technikát kifejleszteni mely jobban alkalmazkodik a mai kor igényeihez, tehát jobb az eredmény, kevesebb a szövődmény, gyorsabb a felépülési idő.

Hogyan történik a kezelés?


A kezelés előtt felteszünk egy érzéstelenítő krémet, majd alapos bőrtisztítás után elkezdjük a bőrfiatalítást.
Az eljárás során a lézersugár apró, szabad szemmel szinte nem is látható oszlopokat éget a bőrbe, melynek következtében az elöregedett, rugalmatlan, rossz vízmegkötő-képességű kollagének kicserélődnek, és egy fiatalosabb, feszesebb bőrt kapunk. A kezelés hatására a bőr felszíne is megújul, lehámlik, ennek következtében a pigmentfoltok elhalványulnak, az egyenetlenségek elsimulnak. Kiválóan alkalmas pattanásos hegek, baleseti, műtéti hegek kezelésére is. A kezelés minimális fájdalommal jár, inkább égő érzésről számolnak be pácienseink mint fájdalomról. Egy teljes arcon az eljárás kb. 1 órát vesz igénybe.

Mely területek fiatalítására alkalmas?

Kezelünk arcot, dekoltázst, nyakat, sőt még néha kézfejen is alkalmazzuk a frakcionált lézert.

Mit tapasztal kezelés után, mikor látszik az eredmény?

A kezelés után a bőr nagyon vörös lesz, megduzzad, esetleg nedvedzik, égő érzést tapasztal, ami kb. 3 nap alatt megszűnik. Bőrtípustól függően általában a negyedik napra meggyógyulnak a lézer okozta sebek és már "csak" a vörösség látható, azonban a teljes sebgyógyulás után sminkelhető a bőr. Érdemes 4-5 napot otthon maradni, az utcára kb. a negyedik naptól tud menni.

A bőre fokozatosan javul, az első két hétben a duzzanat miatt gyönyörűnek tűnik, majd lesz egy átmeneti visszaesés a javulásban és kb. 2-3 hónap múlva kezdi látni az eredményt. A bőr megújulása még kb. fél évig tart, tehát a végleges eredmény nagyjából fél év múlva látható.

Kezelés előtti, utáni teendők

A kezelés előtt ha lehet már legalább 2 héttel kerülje a szoláriumot, napozást. Kezelés napján a hidratáló krémen kívül már ne tegyen semmit a bőrére. A kezelés után egy fertőtlenítő-hámosító krémet javasolt használni, amit biztosítunk az Ön számára. Fokozottan kell figyelni a fényvédelemre, a kezelést követő 6 hétig 50SPF fényvédővel szabad csak napra menni. Aki hajlamos a fokozott pigmentképződésre, annak halványító krém használata is javasolt.

Kinek érdemes ezt a kezelést választani?

Akinek a teljes arcfelületét érdemes megújítani, vannak felszíni bőrhibái (besüppedések, kiemelkedések, pigmentfoltok) és a bőre kissé megereszkedett. Amennyiben a felsorolt problémák összessége nem áll fenn, akkor elegendő lehet egyéb, egyszerűbb kezelési mód is, melyet egy konzultáció során át lehet beszélni.

Árak

Teljes arc: 110 000 Ft
Orcák: 60 000 Ft
Nyak + dekoltázs: 110 000 Ft
Teljes arc + nyak + dekoltázs: 180 000 Ft
Szemek vagy száj környéke: 60 000 Ft

Várjuk rendelésünkön! +36 (30) 942-5544


Détár Enikő színésznőA kezelés előtt


.
A kezelés közben


.
Utókezelés, tanácsadás


1

Emailben kérdezne?

Szeretné, hogy visszahívjuk?


SPECIALITÁSUNK A FIATALOSAN FESZES, EGÉSZSÉGES BŐRCopyrights © 2016 Terrasoft Alfa Kft. | Template by W3layouts