NCTF 135HA, Drakula kezelés

A bőrbe juttatott hatóanyagok csodája, mezoterápia

A mezoterápia lényege a különféle hatóanyagok bejuttatása a bőr különböző rétegeibe.

A bőr felszínére (hámrétegbe) juttatott anyag nagyon szépen eltűnteti a finom ráncokat, hidratál. Hátránya, hogy a bőr kiszáradásával gyorsan elmúlik a hatása, illetve a bőr természetes hámlásának következtében max 1 hónapig tart, de inkább 2 hétig. Gyakran ismételni kell, de legalább jól esik ellazulni a kozmetikusnál, ugyanis ez az ő területük.

A bőr középső rétegébe, azaz a kötőszöveti rétegbe juttatott hatóanyagok már jelentős bőrfiatalító hatással bírnak. Ez a réteg a bőr védelmi vonala alatt helyezkedik el, itt már sterilen kell dolgozni a fertőzés és hegesedés elkerülése végett. Ez az orvosi kezelések területe. Nyilván innentől kezdve már nem egy relaxációs kezelésről van szó, de legalább sokáig tart a hatása.

A bőr alsóbb rétegébe, azaz a bőraljába már inkább csak zsírbontó anyagokat juttatunk, ezek a kontúrok javítására valók.

Milyen anyagokat juttatunk a bőrbe?


A bejuttatott hatóanyagok nagyon sokfélék lehetnek. A választást természetesen a vágyott eredményhez kell igazítani.

A felszíni kezelésekkel nem foglalkoznék, az a kozmetikusok asztala.

A középső, kötőszöveti rétegbe elsősorban fiatalító anyagokat juttatunk. Ezeknek az egyik legizgalmasabb anyaga a saját vér. Ezen kívül vannak készre kevert mezoterápiás koktélok, melyek számos anyagot tartalmaznak, minél többféle finomság van benne, annál sokrétűbb a tudása. Az egyenként összekevert hatóanyagokból csak néhány keverhető össze, egyébként kicsapódhat a koktél. A keverést is érdemes a profi kozmetikai gyárakra bízni.

A bőraljába adható zsírbontók szintén külön kategóriát képeznek (mint pl. Sagoni Melt, Aqualyx) zsírbontás

Milyen technikával végezzük?


Madár Veronika színésznő szemkörnyéki kezelése.


A beadásnál a megfelelő réteg megtalálása nagyon fontos. Ha valami rossz helyre megy akkor legjobb esetben nem kapjuk az egyébként várható eredményt. Rosszabb esetben kárt is okozhatunk. A bőr gyakorlati ismerete nem elhanyagolható tényező.

Klinikánkon a szemek környékének kezelésére leggyakrabban mezoterápiás pisztolyt használunk, melyben 16 db gyorsan mozgó, pontosan beállított mélységű tű megszúrja a bőrt. A szúrás mélysége eléri a kötőszöveti réteget, majd a lyukakon keresztül bejuttatjuk a hatóanyagot. Ez a technika használható a saját vérhez is és a mezoterápiás koktélokhoz is. Mindenkinek külön fej van a kezeléshez.

Dermarollerrel a bőr felszínét és a kötőszöveti rétegét is kezeljük, teljes arc kezelésénél alkalmazzuk.

Amikor nagyobb mennyiségű, vagy sűrűbb anyagot kell bejuttatni a bőrbe, akkor kézzel egyenként megszúrjuk a bőrt és a fecskendőből beadjuk a kívánt anyagot.

A mélyebb struktúrák is csak kézi tűszúrással érhetők el, a zsírba adott injekciók így jutnak el a megfelelő mélységbe.

Hány kezelés kell?


Általában 4 kezelés szükséges, 2-4 hetente. Természetesen ez függ a kezelendő problémától. Súlyosabb esetben több kell. Bérletben 4 alkalom vásárolható meg egyszerre. Bérlet vásárlására ott van lehetőség, ahol géppel vagy rollerrel történik a kezelés.

Meddig tart a hatása?


Érdemes 6 havonta 1-2 fenntartó kezelést végezni, vagy évente újabb sorozatot.

Drakula-sajátvér terápia

A Drakula terápia során saját vérből készített thrombocyta dús készítményt adunk be a bőrbe, apró tűszúrásokkal.
A vérvétel egy specális elválasztó gélt tartalmazó csőbe történik. A centrifugálás során kinyerjük a véréből a thrombocytákat és ezek kerülnek beadásra.

Az eljárás a bőr fiatalítására alkalmas. A thrombocytákban lévő növekedési faktorok, illetve a vérben lévő saját hormonok, vitaminok, ásványi anyagoknak az a szerepe, hogy a szervezet saját sejtmegújító funkcióit beindítsa, új kollagén képződését serkentse.

A kezelés hatásfoka nagymértékben függ a szervezet saját regenerálódási képességétől. Általában 3 kezelés szükséges havi gyakorisággal a megfelelő eredmény elérése érdekében, de lehet ennél több illetve kevesebb is.

Kezelés után az arcbőr megduzzad, bevérzések lehetnek rajta, ezek azonban másnaptól sminkkel takarhatók és néhány nap alatt elmúlnak.

Ára

2 ampulla 100 000 Ft (teljes arc kezelésére)
3 ampulla 130 000 Ft (teljes arc és nyak kezelésére)
4 ampulla 160 000 Ft (teljes arc, nyak, dekoltázs kezelésére)

NCTF 135HA

A jelenleg kapható egyik legnagyobb koncentrációban hyaluronsavat és biorevitalizációs anyagokat tartalmazó oldat. A világhírű francia Fillmed cég terméke.

Összetevői

5mg/ml hyaluronsav, 12 féle vitamin, 24 féle aminosav, 6 féle koenzim, 5 féle nukleinsav, 6 féle ásványianyag

Ezek az anyagok biztosítják a gyors, sokszor látványos eredményt.

A hatóanyag bejuttatása egy tűs rezgőfejet tartalmazó pisztoly segítségével történik. Nagy előnye, hogy a tű beszúrási mélységét a bőr vastagságához tudjuk igazítani, így pont a megfelelő rétegbe juttatjuk a hatóanyagokat. Nagyon ritkán okozunk bevérzést vele.
A magas hyaluronsav felelős az azonnali hatásért, a többiek pedig a hosszútávon kialakuló szép bőrért.

Elsősorban a szemkörnyékén lévő finom ráncokat kezeljük vele. A sötétebb bőr világosabb tónusú lesz. Az alapozó által jelentősen felnagyított ráncok mélysége csökken. Azoknak való akiknek még nincs bőrfeleslegük, „csak” zavarják az alsó szemhéjon lévő pici ráncok. A botox szarkalábakra kifejtett hatását nem váltja ki, a botox kezelést nem helyettesíti. A nagyobb bőrfelesleg (ami még nem műthető) kezelésére pedig már a plazma kezelés javasolt.

Természetesen teljes arcot, nyakat, dekoltázst, kézfejet is kezelhetünk vele. Bár ezekre a területekre vannak hatékonyabb módszerek mint a Profhilo Skinbooster RRS HA Long Lasting

3-4 kezelés szüksége 2-4 hetente, majd 6 havonta 1 fenntartó

Ára

Szem alatti terület, vagy száj környéke 50 000 Ft/alkalom (minimum 4 alkalom szükséges)

Az árak tartalmazzák a beadáshoz szükséges eszközöket (fej a pisztolyhoz, dermaroller).


Várjuk rendelésünkön! +36 (30) 942-5544
1

Emailben kérdezne?

Szeretné, hogy visszahívjuk?


SPECIALITÁSUNK A FIATALOSAN FESZES, EGÉSZSÉGES BŐRCopyrights © 2016 Terrasoft Alfa Kft. | Template by W3layouts