Skinboosters - mélyhidratálás

Skinboosters - hidratálás felsőfokonA Skinboosters kizárólag nagy mennyiségű (20 vagy 12 mg/ml), hálós szerkezetű hyaluronsavat tartalmazó, fecskendőben előretöltött injekciós készítmény, mely a bőr mélyének hidratáltságát fokozza.

A mélyhidratálás jelentősége újra felértékelődött. A legújabb hollywoodi trendek szerint ismét előtérbe került a bőr szépségének fenntartásában a mélyhidratálás, a kollagén termelést serkentő kezelések mellett. Az újabb kutatások igazolták, hogy a bőr szépségének megőrzéséhez illetve a fiatalosabb bőr eléréséhez a kollagén termelést serkentő kezelések önmagukban nem elegendőek. Legalább olyan fontosak a bőr hidratáltságát fokozó kezelések.

A bőr felszínének, azaz a hámrétegnek a hidratáltságát a különböző hidratáló krémekkel tudjuk elérni. Ezek a krémek csak igen kismértékben képesek a bőr mélyére hatolni, a kötőszöveti réteg hidratáltságát érdemben nem képesek fokozni, emiatt kell napi szinten használni a krémeket. A kozmetikai kezelések is elsősorban a felszín hidratáltságát fokozzák, az ultrahangos és electroporációs készülékek kismértékben javítják a mélyebb struktúrákat. Ezekben a készítményekben 1-2 mg/ml hyaluronsav található önálló molekulákban, nincsenek egymáshoz kötve hálóba, emiatt gyorsan kiürülnek, az eredmény néhány naptól maximum néhány hétig látható.

A Skinboosters laza hálóba kötött, nagy mennyiségű hyaluronsavat tartalmaz, melyet tűvel bejuttatunk a kötőszöveti rétegbe, ahol a kollagének, elasztikus rostok is elhelyezkednek és ott fejtik ki hatásukat. A hyaluronsav 100 %-a bekerül a bőrbe, ahol vizet köt meg és hónapokon keresztül biztosítja a bőr megfelelő hidratáltságát, segíti a bőr regenerálódását, sejtek működését.


Skinboosters hatása:


-javítja a a bőr rugalmasságát
-csökkenti a bőrszárazságot
-csökkenti a finom ráncokat
-ragyogóvá teszi a bőrt

Mely területeken használható:

Arcon és kézfejen a 20 mg/ml tartalmút alkalmazzuk, 1-2, esetleg 3 kezelés szükséges, havonta 1 alkalommal, hatása átlagosan 12 hónapig tart.

Nyakon, dekoltázson a 12 mg/ml-t tartalmazó készítmény használata 2-3, esetleg 4 alkalommal javasolt, hatása 9-12 hónapig tart.

Mikor javasolt a használata?

Célszerű a kollagén termelést serkentő kezelések (mikrotűs RF, frakcionált lézer, HIFU stb.) után 2 héttel a hatékonyság fokozása céljából.

Önmagában a száraz, alulhidratált, finoman ráncos bőrre.

Ára:

1 ml Restylan 80 000 Ft (elegendő csak az orcák, vagy nyak, vagy dekoltázs területére)
2 ml Restylan 150 000 Ft

2 ml Neauvia hydro deluxe 110 000,- Ft


Várjuk rendelésünkön! +36 (30) 942-5544
1

Emailben kérdezne?

Szeretné, hogy visszahívjuk?


SPECIALITÁSUNK A FIATALOSAN FESZES, EGÉSZSÉGES BŐRCopyrights © 2016 Terrasoft Alfa Kft. | Template by W3layouts