Természetes minilifting Új!

RRS-HA Long Lasting, a 7 pontos minilifting

Az RRS-HA Long Lasting a keresztkötött hyaluronsavak egy újabb formája, a korábban megszokottakhoz képest újabb felhasználási területtel. Az esztétikai termékeikről világhíres spanyol Skin Tech Pharma csoport terméke.
Az Unheating Crosslinking technológiának köszönhetően egy nagyon jó eloszlású, keresztkötött hyaluronsavat sikerült előállítani.

Az arc előre meghatározott 7 pontjába kell beadni, mely részben az arcformához igazítható, akár több pontban is elosztható.

3 ml hyaluronsav van egy fecskendőben, mely úgy kerül beadásra, hogy teljesen természetes külsőt biztosít a nagyobb mennyiség ellenére is.

Milyen hatása van?


Javitja a bőr struktúráját, rugalmasságát, optimális hidratáltságot biztosít, melynek köszönhetően újraformálja az arc kontúrját. Volumenizálja az arcot, melytől fiatalosabb lesz a külső. Elsősorban az arc középső területét emeli.

A hyaluronsav mellet még a bőr minőségének javítására érdekében 15 féle aminosavat is tartalmaz.

Kinek javasolt?


Elsősorban azoknak, akiknek nincsenek mély ráncaik, de a bőrük már kissé megereszkedett, alulhidratált, nem szeretnének nagy változást, egyszerűen csak kipihentebb, üdébb arcra vágynak.

Nagyon jó kiegészítő kezelése a korábban már hyaluronsavval kezelt arcnak, amikor a mélyebb ráncokat már feltöltöttük, az arc elérte a kívánt fiatalító hatást, de egy picit ismét elkezdett fáradtabbnak tűnni.

Különösen javasolt a téli fűtési szezonban kiszárított bőr hidratálására. Továbbá javasolt azoknak, akik sokat tartózkodnak napon, sokat szoláriumoznak, ezért a bőrük elvékonyodott. Dohányosoknak, a rosszul táplált bőr támogatására.

A lényeg, hogy ezzel a kezeléssel semmiképpen nem lesz „feltöltött” jellege az arcnak. Akik félnek a hyaluronsavas kezeléstől, tartanak attól, hogy „nagy” lesz az arcuk, ezzel a kezeléssel nem lehet mellényúlni.

Jó kiegészítője a frakcionált lézeres vagy mikrotűs rádiófrekvenciás kezelésnek. Mindkét esetben a magas hő miatt átmenetileg károsodik a kollagén struktúra, az erőteljes hidratálás és a beadott revitalizációs anyagoknak köszönhetően a kezelések hatása fokozódik. Csak az utolsó hővel történő kezelés után adható.

Hány kezelés szükséges?


A bőr állapotától függően 1-3 kezelés javasolt havonta, majd évente 1-2 ismétlő.

Ára

100 000 ft/3 ml

Amennyiben tetszett amit látott, kérjen konzultációs időpontot, segítünk megvalósítani elképzeléseit.

Várjuk rendelésünkön! +36 (30) 942-5544

1

Emailben kérdezne?

Szeretné, hogy visszahívjuk?


SPECIALITÁSUNK A FIATALOSAN FESZES, EGÉSZSÉGES BŐRCopyrights © 2016 Terrasoft Alfa Kft. | Template by W3layouts