Akció!


HIFU kezelés 20 % kedvezménnyel vehető igénybe.

Orvosi HIFU-feszesítés

Az ultrahang mint HIFU az esztétika szolgálatában

A legújabb technológia a bőrfiatalításban!

A HIFU (amerikai változata az Ultherapy) az ultrahang alkalmazásával éri el a hatását. Ez egy vadonatúj technológia, eddig az ultrahangot „csak” gyógyításra és a betegségek diagnosztizálására használták, mostantól az esztétikában is jelentős eredményeket produkál.

Egyre többen választják a HIFU kezelést a hazai hírességek közül is. Akinek problémát jelent ha a bőrén látszanak az esztétikai beavatkozás nyomai, ellenben nem gond ha nem lát azonnali eredményt,annak érdemes a HIFU-t választania. A kezelés után nincsenek foltok, bevérzések.


Mitől új ez a technológia?

Ultrahangot használ a feszesebb, ránctalanabb külső eléréséhez (eddig „csak” lézereket, rádiófrekvenciát és tűket használtunk). Tehát ez egy újabb lehetőség arra, hogy a problémájának megoldására a leginkább megfelelő technikát kiválaszthassuk.

Az eddigi technológiáktól eltérően nem a bőrt, hanem a bőr és izom határán található kollagén és elasztikus rost tartalmú SMAS (superficial muscular aponeurotic system) réteget kezeli. Ezeket a rostokat eddig csak az arc plasztikai műtete során, a bőr izomtól való elválasztásakor érték el a sebészek, mostantól a bőr felszínének megsértése nélkül tudjuk serkenteni a rostok termelődését. A feszesebb külső eléréséhez nagyban hozzásegít ha nemcsak a bőr (dermis), hanem a SMAS réteg kollagénrostjait is serkentjük. A SMAS réteg kezelése egyértelműen feszesíti a bőrt, azonban a bőr felszínén látható hibákat nem képes orvosolni.


Kinek, milyen problémára ajánlott a HIFU kezelés?

Kb. 40 éves kortól bárkinek, akinek a bőre laza, kevésbé vagy jobban megereszkedett, nem szeretne sebészeti-műtéti kezelést. Nagyon jó kiegészítő kezelés a mikrotűs rádiófrekvenciás vagy a bioszálas kezeléhez. Míg a mikrotűs rádiófrekvenciával a bőr kötőszöveti rétegének rostjait, addig a HIFU-val a bőr és izom határán lévő rostokat kezeljük, ezáltal feszesítjük a bőrt.

Elsősorban az orcák, toka, nyak két oldala és a dekoltázs feszesítésére használható. A homlok és a szemek környéke is kezelhető vele, de ott az idegek koponyából való kilépési pontjait ki kell kerülni, emiatt némely területek kihagyásra kerülnek. Jól használható a megereszkedett szemhéj feszesítésére, így talán elkerülhető vagy néhány évvel későbbre halasztható a szemhéj plasztikai műtéte.


Hogyan zajlik a kezelés? Milyen teendői vannak?

A kezelés előtt megtisztítjuk a bőrt, majd felkenjük az ultrahang gélt és elkezdjük a kezelést. Kezelés közben csipkelődő fájdalmat érez, kb. 30 percig tart az orcák kezelése, míg a teljes arc 1 óra. Fájdalomcsillapító nem szükséges, de ha lehet az elkövetkező napokban ne is vegyen be, mert rontja a kezelés hatékonyságát. A szokásos, mindennapi bőrápoláson kívül egyéb teendője nincs. Napos időszakban is végezhető a kezelés, mivel a bőr felszíne nem sérül meg, így nem kell tartani a fokozott pigmentképződéstől.


Mitől függ a végeredmény?

Az ön bőrének regenerációs képességétől, illetve a dohányzás, napozás, vitaminhiány, kialvatlanság, stressz rontják az elvárható végeredményt. A jó eredmény eléréséhez minimum kettő, de inkább három kezelés szükséges. Több kezeléssel a hatás fokozható.

Kb. 3-6 hónap után lesz látható a kezelés eredménye és 1-2 évig tart. A bőr állapotától függően 1-2 évente érdemes megismételni a kezelést.


Melyik HIFU a jó HIFU, avagy minden HIFU kezelés ugyanazt az eredményt hozza-e??

Természetesen nem. Nemcsak a géptől hanem a kezelő személyzet képzettségétől is függ, hogy milyen végeredményt kapunk. Vannak precízebb (ezáltal biztonságosabb) és nagyobb energia leadására képes gépek, melyek hatékonyabbak. Itt is elmondható, a drágább gépektől általában jobb eredmény várható, azonban ebben az esetben a kezelés ára is nyilvánvalóan magasabb lesz. Sajnos önmagában az ár alapján nem tudja eldönteni, hogy hol lesz biztonságos és hatékony a kezelése, ezért talán célszerű a helyet megválasztani.

Az orvosi mélységű (4,5 mm) HIFU tud olyan eredményt produkálni ami az ultrahang esztétikai célú alkalmazását kiemeli a többi kezelés közül. A 1.5 és 3 mm mélység nagyjából ugyanazt az eredményt adja mint az eddigi meglévő technológiák (lézer, mikrotűs RF, melyek használatát kizárólag orvosok végezhetik)

Mivel a HIFU nem sérti meg a bőr felszínét, kozmetikusok is végezhetik ezt a kezelést, csak nem kezelhetnek a legmélyebben ható fejjel, azaz pont azt a fejét nem használhatják a gépnek amelyik eléri az izom réteg határát. A kevésbé mélyre ható fejjel a bőrt kezelik, ugyanazokat a kötőszöveti rostokat feszesítik mint a lézer vagy rádiófrekvencia. A mélyreható fejek csak az orvosi HIFU géphez kaphatók.

A kezelések során leadott lövésszám szintén jelentősen befolyásolja a végeredményt. A géphez bizonyos lövésszám után új fejet kell vásárolni, tehát sokat lehet spórolni a klinika számára, illetve olcsóbban lehet adni a kezelést amennyiben Ön nem kapja meg a szükséges mennyiségű lövési pontot. Az értékelhető eredmény eléréséhez 1 milliméterenként szükséges kezelni a bőrt, több rétegben.


Mellékhatások, szövődmények?

Amennyiben megfelelően képzett személyzet végzi a kezelést, aki ismeri az erek, idegek pontos elhelyezkedését, ott szövődmény gyakorlatilag nem fordul elő. Bizonyos idegek megsértése átmeneti, néhány hétig tartó bénulást, mozgászavart okozhat. Sajnos klinikánkon már láttunk arcon HIFU okozta égési sérülést amelyet tapasztalatlan személyzet vagy nem megfelelő gép okozott. A bőr minimális duzzanata előfordulhat, mely néhány nap alatt elmúlik.


Árak

Orca + toka 180 000,- Ft
Orca + toka + nyak 240 000,- Ft
Csak toka vagy szem környéke vagy homlok 60 000,- Ft
Toka + nyak + dekoltázs 180 000,- Ft
Toka + nyak 110 000,- Ft
Orca + toka + nyak + dekoltázs 290 000,- Ft
Testen egy tenyérnyi terület 50 000,- Ft

Az árak alkalmanként értendőek.

Akció! 20% kedvezmény a fenti árakból.A kezelést jól képzett, tapasztalt esztétikai asszisztens végzi orvosi felügyelet mellett, de kérésre orvos is elvégzi a beavatkozást 50 % felár ellenében

Várjuk rendelésünkön! +36 (30) 942-5544HIFU mint zsírbontó kezelés
Egyszer feszesít, egyszer pedig zsírt bont? Hogy is van ez?

A fókuszált ultrahang pontosan a frekvenciája által meghatározott mélységben adja le a hőt, és a leadott rétegtől függően különböző hatást vált ki (pl. 4 MHz 4,5 mm-ig hatol).

Amennyiben az ultrahang fokuszált energiája a SMAS (4,5 mm) vagy a bőr kötőszöveti rétegét (3 mm) érinti akkor a hő hatására az ott lévő kollagének, fehérjék sérülnek, a szervezet pedig új kollagént hoz létre helyette a normál regenerációs folyamat során, tehát feszesítő hatást kapunk.

Amennyiben a fókuszált ultrahang bőr alatti zsírréteget éri, akkor a hő a zsírsejteket sérti meg, a benne lévő zsír pedig kiürül a nyirokkeringésen keresztül. A zsírsejtek nem képesek regenerálódni, sem szaporodni, ezért nem keletkezik helyettük új, tehát fogyást eredményez.Hány kezelés kell? Milyen eredmény érhető el?

A gép feje 13 mm mélységben adja le a hőt, ezért legalább ilyen vastag zsírrétegnek kell lennie a kezelni kívánt területen. A test bármely pontján alkalmazható (has, felkar, combok, hát).

Általában 3 kezelés szükséges és így kb. 4-8 cm körfogat csökkenés érhető el. A kezelések között 3 hétnek kell eltelnie.

A hatást fokozza ha a kezelések között kézi vagy gépi nyirokmasszázs történik. A teljes időtartam alatt bőséges (min 3 l) folyadék fogyasztása szükséges a nyirokkeringés fokozása érdekében.

Várjuk rendelésünkön! +36 (30) 942-5544


Sztárek Andrea HIFU kezelést kapottSztárek Andrea, színésznő (Barátok közt), rendező, forgatókönyvíró
HIFU kezelés a nyakon

1

Emailben kérdezne?

Szeretné, hogy visszahívjuk?


SPECIALITÁSUNK A FIATALOSAN FESZES, EGÉSZSÉGES BŐRCopyrights © 2016 Terrasoft Alfa Kft. | Template by W3layouts