Zsírbontás-fogyasztás

Injektálható kollagén stimulátorokSzámos régi-új anyag lelhető fel a magyar piacon. Egy része volt már korábban is, csak újra felfedeztük őket, másik részük új termék, azonos vagy nagyon hasonló hatóanyaggal és vannak teljesen újak is.

Az a közös bennük, hogy mindegyik a kollagén képződést serkenti.Milyen hatásuk van?

- a bőr rugalmasságát fokozzák
- új struktúrális elemek képződnek a bőrben
- javul a bőr keringése, ezáltal a táplálása, oxigenizációja
- a bőr fiatalodik
- a meglévő ráncok mélysége csökken
- a bőr megereszkedése csökken


Mikor érdemes ezeket választani?

Kb. 30 éves kortól már megjelennek az első jelei a bőr öregedésének, 40 éves kor felett már szemmel láthatóak, 50 év felett pedig az ember felül egy gyorsvonatra, mely nem jó irányba visz. Különösen a hölgyekre jellemzőek ezek a korszakok, a női hormonok szintje 40 felett elkezd csökkeni, aminek a bőrön is látható nyomai vannak. Természetesen a férfiak sem mentesülnek az öregedés alól és ma már nem elég 1 fokkal szebbnek lenni az ördögnél.
Mindezeknek az a lényege, hogy érdemes elkezdeni a bőr minőségét javítani. Mit is jelent ez? Fokozni kell a hidratáltságát, és segíteni kell az új kollagének képződését. Az utóbbit hivatott támogatni az Injektálható kollagén stimulátorok Új! .


Mik ezek az anyagok, miből vannak?

Tejsav alapú töltőanyagok:

Elsősorban kollagén termelést serkentő hatásuk van. Teljesen elbomlanak a szervezetben, 6-18 hónap alatt, anyagtól függően. 2-3 ismétlő kezelés javasolt, havonta 1x:

Aesthefill
Lenisna
Juvelook
Lanluma
Sculptra
Gouri
Ellanse
Miracle
és egyebek

Ca-hidroxiapatit

Hasonlóak mint a tejsav alapú töltőanyagok.

Radiesse
Neauvia Intense Stimulate
és egyebek

Kollagén alkotóelem

Karisma

Ez más mint a fentiek. A kollagén molekula alkotóelemét, az Alfa 1 R-polipeptid láncot tartalmazza, CMC gélben és hyaluronsavban. Mely segít az új kollagének képződésében. A selyemhernyó gubójából vonják ki ezt a fehérjét. Szépen hidratál és javítja a bőr minőségét. 3 kezelés javasolt, havonta 1x beadva, majd 6 havonta 1 ismétlő.

Polinukleotid tartalmú anyag

Nucleofill

Ez is teljesen különbözik a többiektől. A polinukleotidokat (DNS építőköveit) a vadlazac spermából vonják ki, egy nagyon komoly tisztítási eljáráson megy keresztül. A polinucleotidok képesek receptor szinten bekötődni a különböző struktúrákhoz, azaz azokhoz, amelyikkel találkoznak. Ha a bőr legfelső rétegébe adjuk, akkor a bőr sejtjeinek a termelődését fokozza. Amennyiben mélyebbre kerül akkor akár az izom, sőt a csontok alkotóelemeinek a képződését is képesek fokozni.

Van egy azonnali hidratáló hatása, megköti a struktúrákat károsító szabadgyököket, sejtszinten fokozza az új erek képződését, kollagének lépződését.

4 kezelés javasolt, 2 hetente 1x beadva, majd 6 havonta 1 ismétlő

Melyik anyagot válasszuk?

Hát hazabeszélek, de szerintem bízzuk a kezelőorvosra. Laikusként nem tudják eldönteni melyik való a bőrüknek. Mindenképpen hozzá kell igazítani a problémához. Van akinek jobban megereszkedett, vékonyabb, fakóbb, erezettebb, alulhidratáltabb, sorvadtabb stb. Mindezek mérlegelése során lehet eldönteni, hogy melyik lehet a legjobb. Illetve, mivel ezek részben új anyagok, nem mindenkinek lesz mindegyikkel tapasztalata. A lényeg, hogy bármelyik is kerül be a bőrbe, biztosan jó lesz, valószínűleg hatásukban túl nagy különbség nincs hosszútávon.

Hány kezelés kell?

Gyakorlatilag az összes kezelésből (kivéve a Nucleofill) a protokoll szerint 3 kezelés kell, havonta 1 és évente 1-2 fenntartó. Nyilván sok függ a bőr minőségétől, a páciens korától, életvitelétől stb. Nem hiszek abban, hogy mindenkinek 3 kezelés kell. Szerintem ezt is bízzuk az orvosra, illetve 2-3 hónap után is nyugodtan beadható a következő adag, ha úgy ítélik meg, hogy nem elég az elért eredmény. A 3 kezelésnak havonta azért van jelentősége, mert a kezelések egymásra épülnek és látványban gyorsabban jön az eredmény, mintha apránként, kicsit javítanánk. A végén mindenképpen ugyanoda jutunk, legfeljebb lassabban.

Árak

Ellanse 120 000 ft/1 ampulla
Lanluma 250 000 ft/1 ampulla arcra, 450 000 ft/ampulla testre
Lenisna, Aesthefill 150 000 ft/ 1 ampulla
Juvelook 70 000/ 2 ml

Radiesse 130 000 ft/1.5 ml
Neauvia Intense Stimulate 100 000 ft/1 ml

Karisma 120 000 ft/2 ml

Nucleofill Soft, szem alá 70 000 ft/1 ml
Nucleofill Medium, Strong arc, nyak, dekoltázs 80 000 ft/1.5 ml


Várjuk rendelésünkön! +36 (30) 942-5544
1

Emailben kérdezne?

Szeretné, hogy visszahívjuk?


SPECIALITÁSUNK A FIATALOSAN FESZES, EGÉSZSÉGES BŐRCopyrights © 2016 Terrasoft Alfa Kft. | Template by W3layouts