Mimikai ráncok kezelése

Botox - ránctalanítás

Mire jó a botox?

- A mimikai, azaz az arc izomzatának mozgása miatt kialakult ráncok csökkentésére.


Jelenleg a homlok és a mérgesráncok elsimítására nincs jobb, hatásosabb módszer, minden egyéb próbálkozás meg sem közelíti a botox eredményességét. Ez az egyetlen olyan készítmény ami szinte azonnal (1 héten belül), rendkívül látványosan megoldja ezeket a problémákat, és ezáltal évekkel fiatalabbnak, kipihentebbnek tűnik az illető. Az arc mérges vagy szomorú jellegén is sokat lehet javítani vele.

A szemek környékén is nagyon szép eredmény érhető el, azonban ezen a területen nem szabad a teljes ránctalanságot elvárni, mert a túl sok botoxtól a tekintet merevvé válik, természetellenes lesz.

Az állcsont vonalánál emelhető a megereszkedett bőr illetve emelhető a száj sarka. A nyak megfeszítésekor keletkezett inas kötegek szintén szépen csökkenthetők.

- Izzadásgátlásra


Ha már unja az izzadt foltokat a ruhákon a hónalj területén, naponta többször cserél ruhát emiatt, a stresszes helyzeteket tovább rontja a fokozott izzadás tudata, akkor érdemes elgondolkodni ezen a kezelésen.
Ez az a kezelés amire rendszeresen visszajár az, aki csak egyszer is megtapasztalta, hogy milyen amikor nem kell tartani a kínos foltoktól.

A hónalj bőrébe adva kb. 8-10 hónapig tartó, jelentős izzadáscsökkenés tapasztalható. Az első 6 hónapban szinte semmi izzadás nincs, majd lassan visszatér. A hónalj botoxot általában nyár elején, évente egyszer szoktuk beadni, illetve a sokat sportolóknak 8 havonta is szükségük lehet rá. Még az igen jelentős mértékű izzadást is képes megszűntetni néhány hónapra. Mellékhatása gyakorlatilag nincs.

A tenyerek izzadása is csökkenthető vele, a hatása kb. 6 hónap.

Fáj a fejem, csökkenthető botox alkalmazásával?

Akinek gyakran fáj a feje érdemes kipróbálnia a botoxot a szemek közötti területen és a homlokon. Az izmok ellazításával általában jelentősen csökkennek a fejfájásos panaszok, sőt számos esetben a migrénes rohamok száma is jelentősen csökkenthető.

Féljek a botoxtól vagy ne?

A botox a világ egyik legbiztonságosabb gyógyszere, nagyon kicsi dózis szükséges a megfelelő hatás eléréséhez, több mint 30 éve engedélyezett a szer orvosi célú felhasználása. Semmiféleképpen nem veszélyesebb mint bármelyik fájdalomcsillapító vagy egyéb szer, amit rendkívül könnyen bekapkodunk egy-egy panasz esetén. A botox (Dysport, Vistabel, Botox) vényköteles gyógyszer, csak orvosi receptre kapható, tehát a felsorolt termékek csak patikában szerezhetők be. A világon a legtöbbet alkalmazott orvos-esztétikai eljárás, amennyiben bármilyen gondot okozna már régen betiltották volna, de legalábbis a sajtó az ilyen hírekkel lenne tele.
Sajnos botoxot is lehet behozni Kínából, tehát amit kozmetikus ad be (hiszen ő nem írhat receptet) vagy túl olcsó, ott érdemes elgondolkodni, vajon honnan szerzik be.

Mennyi ideig hat?

Átlagosan 3-4 hónapig tart a hatása, tehát amíg nem vagy csak alig mozog az izom. Kb. fél évente érdemes ismételtetni, amikor újra megjelennek a ráncok. Ilyen gyakoriság mellett biztosan nem merevedik el az arc és megtartja természetes külsejét.

Tévhitek és az igazság

Számos butaság kering körbe-körbe, amit időnként a sajtó egyes hozzá nem értő munkatársai felkapnak és indokolatlan félelmet keltenek az emberekben.

- TÉVHIT: Egyszer elkezdem és ha nem adatom be újra, ráncosabb leszek mint előtte.
- IGAZSÁG: Amíg a botox hat addig a kezelt területen nem gyűrödik a bőr, ezáltal kisimul, a bőr struktúrái regenerálódnak, ezért ha nem kap újabb botoxot, akkor még egy darabig szép lesz a bőr majd újra elkezd visszagyűrődni. Tehát néhány hónap alatt visszatér az eredeti állapot.

- TÉVHIT: Ha beadatom, akkor egyre nagyobb dózisra van szükség.
- IGAZSÁG: Pont az ellenkezője. Az első adaghoz képest később már általában kevesebb kell, hiszen az izom gyengülése miatt, már nem tudja annyira erősen összehúzni mint előtte.

- TÉVHIT: Teljesen lemerevedik az arc, láttam ilyet, szörnyű volt.
- IGAZSÁG: Igen sajnos előfordul, de nem kell így lennie. Megfelelő helyre, megfelelő dózisban beadva, nagyon szép, természetes eredmény érhető el.

1
 
1


A lényeg

A botox megfelelő helyen, megfelelő mennyiségben alkalmazva nagyon szép, természetes és fiatalosabb külsőt ad. Kozmetikai célra igen kis mennyiség kerül beadásra. A botox használatakor a cél nem az izom bénítása, hanem annak gyengítése, ezáltal a ráncok mélységének csökkentése. Jelen tudásunk szerint semmilyen káros következménye nincs annak ha a mimikai izmok egy részét nem használjuk teljesen. Ha valakinek hiányoznának a mérgesráncai, akkor semmiképpen ne adasson be botoxot.


Vélemények


Rengeteget dolgozom, keveset alszom és ez meglátszik, meglátszott az arcomon. A botox legalább elfedi a fáradtság nyomait. T.I.

Hosszú ideig nem mertem kipróbálni a botoxot. Most már elmondhatom, sajnos bedőltem a negatív propagandának. Az arcom sokkal nyugodtabbnak, kiegyensúlyozottabbnak tűnik és senki nem veszi észre, hogy botoxoltattam. H.É.

Kozmetikusként mindig a természetes megoldások híve voltam. Hosszas rábeszélésre adattam botoxot a mérgesráncba. Mondanom sem kell, 1 hét múlva már küldtem az első vendéget kezelésre. A vendégeim hálásak, hiszen van amit én nem tudok megoldani. T.A.

Korábban mindenki azt kérdezte mi a bajom, miért vagyok mérges. Nem voltam az, és elegem lett a kérdésekből. A botox óta már nem kérdeznek ilyet. N.N.

Mióta botoxot használok, már én is észreveszem másokon. Most már a jót is látom, míg korábban csak az eltúlzott esetek tűntek fel. K.T.

Botox beadása után, szinte mindenki megjegyzi, hogy milyen kipihent vagyok. Én meg csak mosolygok magamban és bezsebelem a bókokat. P.K.

Egyszerűen szeretem. Az arcom természetes maradt és sokkal kipinhentebbnek látszom. T.A.Árak

"Mérges" ránc: 50 000,- Ft
Teljes homlok: 80 000,- Ft
Szemek környéke: 50 000,- Ft
Teljes arc (teljes homlok + szem): 110 000,- Ft

Orr: 15 000,- Ft
Áll: 15 000,- Ft
Szájsarok emelése: 15 000,- Ft
Állkapocs vonala: 45 000,- Ft
Nyak: 45 000,- Ft

Mezobotox dekoltázsba: 45 000,- Ft

Izzadásgátlás: 120 000 - 160 000,- Ft-ig

Várjuk rendelésünkön! +36 (30) 942-5544
1

Emailben kérdezne?

Szeretné, hogy visszahívjuk?


SPECIALITÁSUNK A FIATALOSAN FESZES, EGÉSZSÉGES BŐRCopyrights © 2016 Terrasoft Alfa Kft. | Template by W3layouts