Plazma Pen

Plazma Pen
A „világegyetem” a rendelőnkben


A világegyetem több mint 90 %-a plazma halmazállapotban van és most egy pici eszköz formájában megjelent a rendelőnkben is.
Egy teljesen új technológiáról van szó, legalábbis számunkra,esztétikai szakemberek számára biztosan.


Mi az a plazma valójában?

A plazma mint a jól ismert három halmazállapot (szilárd, folyékony, gáz) mellett a negyedik fajta halmazállapot, ami valójában ionizált gázt jelent. A plazma megtalálható a Földön is pl. a villámokban, északi fényben stb. Mesterségesen előállítva nagyerejű elektromos kisülés jön létre az eszköz végén, ami ionizálja a levegőt és így egy kis „láng” formájában mutatkozik meg.


Hogyan hat a Plazma Pen?

Az elektromos kisülések különböző mélységben megsértik a bőrt és ezáltal megújítják azt, beindítva a bőr természetes regenerációs képességét, kollagén termelését. A bőrön 0.6 mm nagyságú sebeket ejtünk kb. 1 mm távolságra. A kezelés hasonló a frakcionált lézeres bőrmegújításhoz, de a lézer fényétől védeni kell a szemet, ezért pont a kritikus területek nem igazán kezelhetők vele. A plazma kezelés mivel nem fényalapú, ezért védőszemüveg alkalmazása nem szükséges, így egészen a szempillákig tudjuk kezelni a megereszkedett bőrt.


Mit kezelünk a Plazma Pen-nel?

FELSŐ-ALSÓ SZEMHÉJ-laza, petyhüdt bőre
Akinek laza a szemhéja, táskás a szeme és nem szeretné műttetni vagy még nem lehet (mert annyira nincs megereszkedve, bár már zavaró), nekik ez egy kitűnő lehetőség a szemhéjak kezelésére. A kezelés során a bőr feszesedik, azonban alsó szemhéjaknál a zsír elődomborodását nem képes megszüntetni. A laza, ráncos, megereszkedett, nehezen sminkelhető bőrfelület kezelésére alkalmas. A bőr a kezelt területen világosabb lesz, vérkeringése fokozódik, ezáltal jobb lesz a terület oxigén és tápanyagellátása is.


Hogyan zajlik a Plazma Pen kezelés?

Amint megérkezik klinikánkra felkenünk egy érzéstelenítő krémet, majd kb. 30 perc múlva elkezdjük a kezelést. Minden kezelésnél a gép fején lévő, a plazmát a bőrre vezető kis csövet cseréljük, emiatt teljesen biztonságos, fertőzés átvitele nem lehetséges egyik páciensről a másikra. Kezelés közben pici szúró fájdalmat érez, mely elviselhető mértékű.
A kezelés a terület nagyságától függően 15-45 percig tart. Kezelés után picit jegeljük a bőrt, majd felkenünk egy hámosító, fertőtlenítő krémet, melynek otthoni használata is javasolt. Kb. 5 napig nem tud menni dolgozni, persze ez is változhat egyéni érzékenységtől függően.


Mire kell figyelni plazma kezelés után?

A gyógyulási idő 1-2 hét, függ a kezelt területtől, kezelés mélységétől, a bőr gyógyulási készségétől. A kezelés után apró sebek lesznek a bőrön, majd a sebek gyógyulása után a pöttyök helyén világosabb lesz a bőr néhány hétig. Teljes gyógyulás után sminkelni lehet, azonban a napozás és szolárium használata nem javasolt 6 hétig.Kell-e ismételni a kezelést?

Az elváltozás mértékétől függ. Kisebb mértékű megereszkedés vagy ráncosodás esetén elegendő 1 kezelés is.


Mikor végezhető a kezelés?

Kizárólag télen. A kezelés után a fokozott pigmentációnak nagy a kockázata, amennyiben napfény éri.


Kik végezhetik a plazma pen kezelést?

Orvosok. A szemek környéke kényes terület, amennyiben biztonságban szeretné tudni, akkor célszerű az orvosi kezelést orvossal végeztetni.
Sajnos ismét megdöbbenve látjuk, hogy kozmetikusok is végzik, csak remélni tudjuk, hogy nem az orvosi mélységű kezeléseket. Nem minden plazma pen egyforma, itt is óriási különbségek vannak gépek és gépek, illetve azok alkalmazása között.

Árak

Felső szemhéj: 120 000,- Ft
Alsó szemhéj: 130 000,- Ft
Alsó-felső szemhéj együtt: 200 000 Ft (2 külön alkalommal,2 hónapon belül elvégezve)

Amennyiben úgy érzi, hogy plazma pen kezelésre van szüksége, jöjjön el hozzánk és próbálja ki a legújabb technológiát, a plazma energiáját.

Várjuk rendelésünkön! +36 (30) 942-5544
Kezelések előtti és utáni képek

Előtte


Utána
Előtte


Utána


1

Emailben kérdezne?

Szeretné, hogy visszahívjuk?


SPECIALITÁSUNK A FIATALOSAN FESZES, EGÉSZSÉGES BŐRCopyrights © 2016 Terrasoft Alfa Kft. | Template by W3layouts