Szemkörnyéki kezelések

Szemkörnyéki kezelések

Kinek van szüksége szemkörnyék kezelésre?

Gyakorlatilag mindenkinek. A szemek alatti vékony bőrön nagyon gyorsan látszanak az öregedés jelei, eleinte „csak” fáradtabbnak tűnik, később már öregnek. Fiatalnak azért javasolt a kezelés, hogy minél későbbre toljuk a jelek megjelenését, idősebb korban meg pontosan tudjuk miért.
A kezeléseknek az a célja, hogy a vékony bőr struktúráit erősítsük, ezáltal feszesedjen a bőr, kevésbé legyen ráncos. Illetve fokozni kell a hidratáltságot, a kiszáradt bőr nagyon ráncosnak tűnik. Mindegyik alább felsorolt kezelés tudja ezeket, a mértéke különbözik, illetve hogy egyik inkább hidratál, a másik inkább kollagén termelést fokoz.


Milyen kezelések jöhetnek szóba?

Hőkezelések

Struktúra építő kezelések. A hőhatás miatt sérülnek a kollagének és a gyógyulási folyamat során új, fiatal kollagének képződnek. Nagyon szépen javítják a bőr állagát, csökkennek a ráncok, rugalmasabb lesz a bőr, javul a megereszkedés. Komolyabb problémák esetén ezek közül célszerű választani. Mindegyik kiegészíthető Drakula terápiával vagy mezoterápiás oldat beadásával. Így az 1+1 az 3 lesz.


Plazma

A legerőteljesebb hatású kezelés, gyógyulási ideje 6-10 nap. Nagyon érzékeny a fényre, könnyen bebarnul a terület, ha nem elég óvatos utána. 1 órás kezelés. A kezelés után pöttyök maradhatnak vissza a bőrön, illetve elhúzódó bőrvörösséget eredményezhet. A felső szemhéj megereszkedése esetén a műtétet nem helyettesíti. Amikor felmerül a kezelés szükségessége, többnyire 1-1.5 cm többlet van, amit a plazma nem képes eltüntetni. Elsősorban az alsó szemhéjon van értelme a kezelésnek.
Érzéstelenítő injekció beadása szükséges, egyébként nehezen elviselhető.
120 000,- Ft/ alkalom

Plazma

Frakcionált lézer

3-4 nap gyógyulási ideje van. 2-3 kezelés is kellhet. A lézerrel viszonylag közel tudunk menni a pillasorhoz, jóval közelebb mint a mikrotűs RF kezeléssel. A felszíni hibákat is csökkenti, nemcsak feszesít.
Kevésbé várható szövődmény.
Kb.20 percig tart a kezelés. Érzéstelenítő krém elegendő a fájdalom csökkentésére.
60 000,- Ft/ alkalom

Frakcionált lézer kezelés

Mikrotűs RF kezelés

Kizárólag a bőr feszességét fokozza, elsősorban a csontos alap felett használható. Szemkörnyéki kezelésként önmagában csak akkor érdemes választani, ha nincs ideje megvárni amíg a frakcionált lézer után meggyógyul a bőr.
1-2 óráig vörös a bőr a kezelés után. 3 kezelés általában szükséges. 15 perc a kezelés hossza.
60 000,- Ft/ alkalom

Mikrotűs RF kezelés


Bármelyik kezelést kapjuk, mindegyik szépen javítja a szem alatti bőr minőségét. Hogy melyiket válasszuk az függ az elváltozás súlyosságától, hány kezelést tud bevállalni, a hosszabb gyógyulás miatt otthon tud-e maradni, napozás várható-e az elkövetkező 6 hétben.

Kollagén stimulátorok

Tejsav alapú készítmény: Juvelook

A tejsav egy kollagén képződést serkentő anyag. Erősen higítva adjuk be a készítményt, emiatt 1-2 napig táskás lesz a szem, majd a folyadék felszívódik és ott marad a tejsav, ami végzi a dolgát. Mint kollagén stimulátor, kollagén képződést serkent, ezáltal feszesíti a bőrt. Általában 3 kezelés javasolt, havonta 1x beadva.
70 000,- Ft/alkalom

Injektálható kollagén stimulátorok

Nucleofill Eyes

Különleges anyag. A lazac örökítő anyagából vonják ki a hatóanyagot. Receptor szinten kötődnek a készítményben lévő polinukleotidok a különböző sejtekhez. Minél több rétegbe adjuk, annál komplexebb lesz a fiatalító hatása, ugyanis annál több réteget fiatalít meg.
Szem alá beadva feszesíti a bőrt, az izmot, erősíti a kötőszövetet, új erek képződnek. Hidratál és feszesít is.
Nálunk 2 rétegben alkalmazzuk, először a szem környéki bőrbe adjuk be sok pici tűszúrással, majd az izom alá is kerül kanüllel (tompa eszköz, mely nem okoz bevérzést).
Beadás után kb. 1 napig püffedtebb lehet a terület, de a legtöbb esetben ez néhány órán belül rendeződik. Ritkán bevérzés is előfordulhat.
4 kezelés szükséges, 2 hetente 1x beadva. 6 havonta célszerű a fenntartó kezelést is elvégezni
70 000,- Ft/alkalom

Mezoterápiás készítmények

Kollagén stimulálás, hidratálás, revitalizálás.
Akkor választjuk, amikor nincsenek nagy hibák, csak a bőrön kisebb ráncok vannak, abba beül a smink, kiszáradásra hajlamos. Megelőzésre is szuper kis kezelések.
NCTF
Exosome
Cellbooster
Rescoderm
Cytocare
Ezek az oldatok sokösszetevősek. A célnak megfelelőt választjuk. Van amelyikben több a hyaluronsav, van amelyikben stimuláló fehérjék is vannak stb.
Beadható tűvel, mezoterápiás pisztollyal, injektorral, dermarollerrel. Tulajdonképpen mindegyik megfelel a célnak. A legjobb az ahol sok tűszúrás éri a bőrt, hiszen maga a tűszúrás is fokozza a kollagéntermelést a mezoterápiás oldaton kívül. Gyors gyógyulási idő, néhány óra alatt rendeződik a bőr, esetleg picit püffedt még másnap. Bevérzés előfordulhat.
Több kezelés kell, 2 hetente javasolt beadni.
50 000,- Ft/alkalom

NCTF

Szarkalábak, szemkörnyék megereszkedése - Szálbefűzés

Azoknak akiknek messzire kifutnak a ráncai vagy mélyebbek, érdemes szálbefűzéssel is javítani az összképen. A laza bőr sokat tud javulni a szálbefűzéstől. Botox szintű hatás nem várható tőle, de a ráncok mélysége csökkenni fog, különösen amikor nem mosolyog. Mosolygáskor megjelenő ráncok csökkentésére a botox való. Kb. 1-2 évente célszerű ismételni.
10 szál 90 000,- Ft

Szálbefűzés

Karikák feltöltése Hyaluronsavval

Elsősorban a táskák nélküli karikák tölthetők kockázatmentesen és szépen. A feltöltés hatása azonnal látszik, évekig tart.
Sokkal kipihentebbnek tűnik majd az ember.
Akinek püffedt a szeme alatti terület, hajlamos bevizesedni, ott nagyon könnyen fokozza a töltés a püffedést. Amennyiben mégis beadtuk és jelentkezik ez a szövődmény, akkor a beadott hyaluronsav általában kibontható, igen ritkán, de előfordul, hogy nem lesz sikeres a bontás.
80 000,- ft/ 0.5 ml

Feltöltés

Szarkalábak kezelése - Botox

A szarkalábak oka a szemkörnyéki izmok összehúzódása. Ha ezen nem változtatunk, nagy javulás nem várható. A mosolygáskor megjelenő zavaró ráncok botoxszal szüntethetők meg, vagy csökkenthetők jelentősen. Mással nem. Hatása 3-4 hónapig tart. Amennyiben mérsékelt eredmény is elegendő, vagy nagyon nem szeretne botoxot, akkor az összes szemkörnyéki kezelés alkalmas a szarkalában javítására, de a botoxtól várható eredmény messze elmarad.
80 000 ft/ 0.5 ml

Szarkalábak kezelése - Botox

Melyiket válasszam?

Szerintem célszerű az orvosra bízni. Sokszor az orvosnak sem könnyű a legmegfelelőbbet kiválasztani, hiszen hatásukban nagyon nagy átfedések vannak.
A gyakorlati tapasztalat gyakran felülírja az elméletet. Laikusként már nem tud eligazodni a sokféle anyag és kezelés között.Várjuk rendelésünkön! +36 (30) 942-5544
1

Emailben kérdezne?

Szeretné, hogy visszahívjuk?


SPECIALITÁSUNK A FIATALOSAN FESZES, EGÉSZSÉGES BŐRCopyrights © 2016 Terrasoft Alfa Kft. | Template by W3layouts