Tetoválás eltávolítása

Elrontott, megunt kozmetikai, testtetoválás eltávolítása lézerrel

Tetoválást, a legmodernebb, kizárólag erre a célra kifejlesztett, kétféle lézert tartalmazó készülékkel, Q Nd Yag lézerrel távolítjuk el.

Alkalmas számos szín (fekete, barna, kék, piros) eltávolítására.

A kezelés során a bőrfelület nem sérül meg, a terület kissé duzzadt, piros lesz, mely 2-3 nap alatt rendeződik. Több kezelés szükséges, a kezelések száma függ a tetoválás színétől, illetve attól, hogy a pigmentszemcsék milyen mélyen vannak a bőrben. A kozmetikai tetoválások kb. 3-4, a test tetoválások 6-8 alkalommal távolíthatók el, de időnként több kezelés is szükséges. A két kezelés között minimum 1 hónapnak kell eltelni, de ha van türelmük hozzá akkor célszerű 2-3 hónapot is várni. A tetoválás eltűnésének az ideje minimálisan gyorsítható csak fel a kezelések gyakoriságának emelésével.

A lézer energiája szétszakítja a pigmentszemcséket, melyeket majd lassan a szervezet saját immunsejtjei elszállítanak és így egyre halványabb lesz a tetoválás a kezelések során.

Amennyiben megbánta vagy már nem tetszik a korábban örömmel vállalt tetoválása, keresse fel klinikánkat, segítünk megszabadulni tőle.


Előtte Utána Előtte Utána

Árak

Mindkét szemöldök: 20 000,- Ft /alkalom
Száj kontúr: 20 000,- Ft / alkalom
Test tetoválás: 500,- Ft / cm2, minimum 15 000,- Ft / alkalom
Próbalövés: 5 000,- Ft

Várjuk rendelésünkön! +36 (30) 942-5544

Kérdése lenne?
Tegye fel nyugodtan!

Email cím, ahová a választ küldjük:  
Kérdés:   

1

Szeretné, hogy visszahívjuk?

Név:  
Telefonszám:  SPECIALITÁSUNK A FIATALOSAN FESZES, EGÉSZSÉGES BŐRCopyrights © 2016 Terrasoft Alfa Kft. | Template by W3layouts